RSS Feed

Provizii de mare

vezi toate articolele de
09 Oct 2011 la 13:46 22 comentarii 1160 vizualizari.

Priviţi afară…

Au fost ultimele clipe de vară din acest an… trageţi aer de mare în piept şi ţineţi-vă respiraţia cât mai mult, încărcaţi-vă ochii de valuri ce muşcă din nisipul încins şi apoi strângeţi din pleoape… până la anul vom trăi din amintiri.

Text: Alecu Racoviceanu / Foto: Alex Mazilu

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


22 comments
 • 1

  Ce faci ,Alexule, de ce stergi comentariile ?

 • 2

  [...] Iluzia artisticului, iluzia ca putem avea talent in arta fotografica (in zilele noastre – cand – oricine poate avea acces la un aparat de fotografiat) daca apasam pe un buton care imortalizeaza momentul… este la ordinea zilei. Regele acestor amatori (cel mai adesea ridicoli sau dominati de spiritul inchizitor) este Alex Mazilu. Am incercat in repetate randuri sa-i spun omului ca ii de toata jena. Pozele pe care le face sau eticheta copyright “Alex Mazilu” il duc pe culmile ridicolului. In seara asta a postat o fotografie pe site-ul pandoras.ro. Un comentator i-a spus ca… mana modelului este pozitionata intr-un fel in care poti faci analogie cu niste testicule. Dupa care am venit eu si am intarit afirmatia si am adaugat ca.. nu are imaginatie de artist el ii doar un individ care face poze. Ca.. este artist in masura in care bunica e balerina. Si… m-a cenzurat. Mi-a sters comentariul si mie si la celalalt comentator. Asa se intampla in arta romaneasca – e locul prielnic pentru subnutriti mental. Amatorismul acesta ma scoate din minti. Sunt egoist! As vrea ca natiunea mea sa triumfe. Sa dainuiasca. Vreau sa o vad consolidata. Cu piloni de balega, riscam… [...]

 • 3

  eu una am rîs cu sughiţuri 10 minute, citind “comentariul” lui cosa.

  nu ştiu de ce sînteţi aşa de scorţoşi… scorţoşilor!

 • 4

  Alexule, l-ai suparat pe Cosa stergandu-i comentariile, iar pe Andreea ai oprit-o din rasul ei copilaresc cu sughituri! Eu vreau s-o aud pe Andreea cum rade, asa ca, pune comentariul la loc ! Aud ???

 • 5

  Da’ chiar, ce-i cu coaiele alea la urechi?

  alt Till Eulenspiegel
  2011-10-10 09:53:46 | Raporteaza
 • 6

  Alexule, da drumul la comentarii odata! Nu pricepi romaneste ?

 • 7

  Da’ ce-a zis, domnnule, de s-au supărat iluştrii autori aşa?

 • 8

  îţi spun eu, pe E-mail

  :)

 • 9

  Mulţumesc, Andreea. :lol:

  Domnul artist ne prezintă prezintă un omoplat al unei fiinţe de sex feminin cel mai probabil, luându-ne după constituţia fizică şi podoaba florală ataşată articolului vestimentar numit pălărie. În fundal, se observă mai multe tonuri de gri şi albastru. Albastrul, precum se ştie, simbolizează infinitul, dar şi melancolia. De unde putem deduce că subiectul fotografiei este pierdut in contemplaţie, fapt întărit şi de poziţionarea membrului superior cu falangele flexate sub maxilar.

  Aşa e bine, domnu’ Alex?

 • 10

  :lol:

  infinit-neinfinit, io, doamnă Nora Cârneci, un lucru ştiu sigur: că posed o pălărie aproximativ identică cu a domniţei imortalizate şi-mi place să mă uit melancolică şi pierdută la albastra mare, dar o să evit de acum înainte să mă aşez într-aşa o poziţiune creatoare de ambiguităţi.

 • 11

  Ei, lasă, doamnă Andreea, că doar nu toţi privitorii au văzul monstruos al colegului nostru.

  Apropo de melancolie, am fost sâmbătă seara la Melancholia. Nicicând n-am văzut o apocalipsă mai frumoasă!

  Cu toate astea, seara a căpătat un gust uşor suprarealist, când, la sfârşit, după ce s-au aprins luminile şi am întors capul, am dat cu ochii de, ţine-te bine, Viorica şi Ioniţă din Clejani!

 • 12

  la Clejani!

 • 13

  pot sa-ţi înţeleg tulburarea, Nora. sînt absolut sigură că te-ai înşelat şi că respectivii erau, de fapt, Irina Margareta Nistor şi Mihai Chirilov.

  tz, tz, tz… n-a fost nimeni cu tine, să te ţină de mînă?

 • 14

  Ce uitasem de astea:

  youtu.be/Cg0cmh../

 • 15

  Ha, nu mă face nebună! Am martori! Doi! Şi nu băusem nimic, mâncasem doar nişte M&M’s!

  Ah, profit de ocazie ca să le transmit ălora care au stat în rândul 5, locurile 11, 12, 13, 14, sala 17, Afi, proiecţia de la 21:50, că sunt nişte cretini şi nişte urâţi! (“sper să moară asta!”, “ce porcărie”, “bă, în filmul ăsta mor toţi, bă”, “hăă, ce ţâţe are aia!” – aşa au ţinut-o tot filmul).

 • 16

  …si bineinteles, nu uitati de pistruii respectivului omoplat – ce alt simbol mai potrivit al zilelor cu soare si eventual la mare?! in prim-plan! :P …io insa sper sa scap de ei, pan’ la anul :) )

 • 17

  Eu nu înţeleg de ce scrieţi aşa urât precum vorbiţi!

 • 18

  @Till…ce-i așa de greu să nu observi că acele„două…” este de fapt mâna-pumnul stâng închis…rezemându-și fața/bărbia în el în contemplare…acele„două„sunt degetele index și cel mijlociu de la măna stăngă… :lol:

  ce repede ți-a zburat mintea la cele necurate…shame on you…iluzia optică… :roll:

 • 19

  Și garantez că persoana este PD-L-istă….pe fundalul cerului bleu-ciel și floarea portocalie…simbolurile culorile partidului…orange-bleu :?:

 • 20

  Iertaciune, Seva

  mi-au schimbat astia reteta la ochelari si ma cam strang chilotii si nu m-am dus sa-mi cumpar altii…

  Da’ stii cum e, cand te uiti la o opera de arta, fiecare e indreptatit sa vada ce vrea, tu-i vezi pe pedelisti, io vad niste coaie. :)

  alt Till Eulenspiegel
  2011-10-10 17:12:50 | Raporteaza
 • 21

  Că soarele arzător la malul oceanului…mi-a adus…numai arsuri cât de puțin aș sta, mă prinde repede și numai spun aglomerația de pe plajă…

  Cu nisip în ochi ori o mînge în cap…ori stopi de mare (din bikinii sărind zburdalnici) pe obrajii-mi dogorind…trezindu-mă la realitate…

  ori fără să vreau, trag cu urechea la conversația celor doi tineri(deși vorbeau în șoapte) la nemâncatele de seagal(pescăruși ori albatroși)furând gogoașa din mâinile micuțului copil…

  Of, Doamne ce plăcere… să mergi pe malul mării cu prundul plin de pietricele și iarbă de mare,atât de multă iarbă…de,te-ai putea crede atacat pe viață și moarte de câtre…inclusiv meduze,sărind de cinci metrii-n sus…

  Nu,merci…. mă plimb puțin și apoi mă duc la hotel la piscină….

 • 22

  youtube.com/wat../

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala urmareste-i pagina de Twitter urmareste-i pagina de Facebook
28 de ani. Nascut in Iunie, Gemeni.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!