RSS Feed

Nicole Kidman a fost criticată pentru o reclamă nepotrivită de Apfa – sindicatul însoțitorilor de zbor din SUA

vezi toate articolele de
03 Apr 2015 la 15:36 comenteaza acum 1067 vizualizari.

Sindicatul care reprezintă 25.000 de însoțitori de zbor de la toate firmele din SUA consideră că decizia actriței de a reprezenta linia aeriană Etihad nu se potrivește cu funcția actriței care este și ambasador UN pentru drepturile femeilor.

Președinta Apfa, Laura Glading, consideră într-o scrisoare deschisă adresată actriței Nicole Kidman că alegerea ei de a ajuta Etihad care este cunoscută pentru condițiile de muncă discriminatorii și felul în care se comportă cu angajatele femei – este nefericită.
Glading i-a scris actriței (sursa): luna trecută, pe data de 8 martie – Ziua Internațională a Femeilor din întreaga lume spuneați că vă imaginați o lume în care toate femeile și fetele să aibă oportunități și drepturi egale…Mai târziu, în aceeași săptămână, am văzut cu toții că ați apărut într-o campanie pentru Etihad, o companie despre care Wall Street Journal scria că ar putea să concedieze femeile angajate dacă rămân însărcinate și le forțează pe angajate să trăiască în tabere securizate. Apfa a luptat pentru ca aceste condiții inacceptabile să fie eradicate acum zeci de ani în SUA.


Kidman apare în campania Hollywood Glamour a firmei Etihad. Actrița își joacă propriul rol și narează o reclamă TV filmată la bordul noului avion al firmei – A380. Linia aeriană Etihad Airways neagă acuzațiile sindicatului și spune că angajatele sale sunt tratate cu tot respectul și demnitatea cuvenite. De asemenea, angajatele însărcinate primesc responsabilități conforme cu starea lor la sol și primesc compensații și salarii maternale în cazul în care au o vechime de cel puțin un an.

Kidman însă n-a comentat scrisoarea publică primită de la sindicatul Apfa.

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
Pandora’s, platforma feminină de comentarii, bloguri şi opinii REALITATEA.NET
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!